UPDATE Vămile PF I şi PF II sunt închise/ Circulaţie blocată pe DJ 606A în Mehedinţi

UPDATE Vămile PF I şi PF II sunt închise/ Circulaţie blocată pe DJ 606A în Mehedinţi

Satul Moiseşti este în continuare izolat

Poliţiştii de la Rutieră supraveghează, 24 de ore din 24, traficul pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Mehedinţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE, ora 16.00

ISU Drobeta anunţă că Vămile Porţile de Fier I şi Porţile de Fier II sunt închise, iar accesul tirurilor este interzis pe toate drumurile naţionale din Mehedinţi, începând cu ora 16.00. Meteorologii au emis astăzi o avertizare cod portocaliu, valabilă până pe 8 februarie, ora 10.00, pentru viscol (viteza vântului la rafală ar putea ajunge la 70-80 kilometri la oră), iar vizibilitatea sub 50 de metri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta”, circulaţia este blocată pe DJ 606A în Mehedinţi, utilajele de deszăpezire acţionând în zonă.

Nu mai puţin de 20 de echipaje de poliţie rutieră supraveghează traficul, în Mehedinţi, 24 de ore din 24, pe trei schimburi.

Şoferii sunt preveniţi asupra situaţiei drumurilor şi sfătuiţi totodată cum să acţioneze în cazul în care vremea se înrăutăţeşte.

Potrivit Comandamentului Central de Iarnă, circulaţia a fost întreruptă, sâmbătă dimineaţă, în jureul orei 10,30, pe DN 67D Baia de Aramă - Băile Herculane, din cauza zăpezii şi a viscolului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările