Un tren marfar a deraiat pe Dealul Balota, în Mehedinţi

Un tren marfar a deraiat pe Dealul Balota, în Mehedinţi

Imagine de la faţa locului

Un tren marfar a deraiat marţi seara pe Dealul Balota , aproape de halta Valea Albă, pe magistrala Bucureşti-Timişoara. Trenul transportă motorină, iar penultimul vagon a deraiat şi prezintă scurgeri de combustibil.

UPDATE 22,50 Poliţiştii  au constatat că aspectele sesizate prin 112 cu privire la scurgerea de combustibil nu se confirmă. Trenul are în componenţă 21 de vagoane şi transporta motorina pe ruta Ploieşti-Arad

Ştirea iniţială

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Transporturi Feroviare, care urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul feroviar.

Nu sunt victime.

Nu este primul accident de acest fel care se înregistrează în acest punct. În februarie 2018, un marfar cu motorină a sărit de pe şine pe Dealul Balota. Din investigaţiile efectuate la acea dată, s-a stabilit că trenul a deraiat din cauza traverselor putrezite şi a şinei prost fixate, în condiţiile în care ultima reparaţie capitală a şinei de pe Dealul Balota a avut loc în anul 1996. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: