Un nou deces în Mehedinţi din cauza coronavirusului

Un nou deces în Mehedinţi din cauza coronavirusului

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a anunţat vineri seară un nou deces din cauza infectării cu COVID-19 în judeţul Mehedinţi. Este vorba de un bărbat de 85 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un nou deces provocat de noul coronavirus a fost înregistrat în Mehedinţi. INSP anunţă că este vorba de un bărbat de 85 de ani, care a fost confirmat ca infectat cu COVID-19 în data de 30 mai a.c.. Decesul a survenit în data de 5 iunie a.c. Victima prezenta comorbidităţi: ICC, DZ, insuficienţă mitrală, insuficienţă renală cronică.

De la începutul pandemiei au fost 115 cazuri confirmate cu COVID-19, din care 78 persoane au fost vindecate, 23 persoane sunt internate şi alte 14 persoane au decedat.

Până în prezent, 17 cadre medicale, din care 13 vindecate şi 10 persoane din personalul auxiliar (din care 6 vindecate) au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Dintre acestea, patru cadre medicale şi patru persoane din personalul auxiliar se află în acest moment sub supraveghere medicală.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: