Un contrabandist de ţigări, reţinut 24 de ore de poliţişti

Un contrabandist de ţigări, reţinut 24 de ore de poliţişti

Ţigările au fost confiscate

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut joi, 31 ianuarie, pe baza unei ordonanţe de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 38 ani din  Mehedinţi, bănuit de comiterea de infracţiuni economice.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinţi, urmând ca vineri, 1 februarie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare.

La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, ocazie cu care au prins în flagrant un bărbat de 38 ani, din judeţul Mehedinţi, care deţinea în portbagajul autovehiculului mai mulţi saci din folie de culoare neagră în interiorul cărora se aflau  ţigări.

Oamenii legii au identificat cantitatea de 28.000 de ţigarete, ambalate şi sigilate în cartuşe a câte 10 pachete, nemarcate, de diferite mărci.

În cauză au fost întocmite acte de urmărire penală  pentru săvârşirea infracţiunii de ”deţinere, de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile supuse marcării, nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de ţigarete”.

Întreaga cantitate de ţigări şi autoturismul în cauză au fost ridicate în vederea indisponibilizării.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: