Un bărbat tâlhărit pe un bulevard din Turnu Severin

Un bărbat tâlhărit pe un bulevard din Turnu Severin

Tâlharul i-a smuls lanţul de aur de la gât

Un bărbat a fost tâlhărit pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, fiindu-i smulse cu violenţă bijuteriile pe care le purta la gât.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au reţinut în noaptea de 1 spre 2 noiembrie un bărbat de 36 de ani, care smulsese de la gâtul unui bărbat un lanţ de aur cu două pandantive, pe care le purta la gât.

Fapta s-a petrecut pe bulevardul Tudor Vladimirescu, iar imediat dudpă ce victima a sesizat poliţia, autorul tâlhăriei a fost prins de oamenii legii.

“Prejudiciul a fost recuperat în totalitate fiind restituit persoanei păgubite. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, bănuitul fiind reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Mehedinţi”, spune Mădălina Viziru de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: