Un bărbat din Strehaia înşelat de două persoane cu aur fals

Un bărbat din Strehaia înşelat de două persoane cu aur fals

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şimian au fost sesizaţi în ziua de 9 octombrie a.c. de un bărbat de 48 ani, din oraşul Strehaia, despre faptul că două persoane necunoscute, de etnie romă, i-au oferit spre vânzare, contra sumei de 600 lei, trei bani de culoare galbenă, pretinzând că sunt din aur.

După achiziţionarea banilor, bărbatul a constatat că acestea nu erau confecţionate dintr-un material preţios, motiv pentru care a sesizat Poliţia, indicând autoturismul cu care aceştia se deplasează către Drobeta Turnu Severin.

La scurt timp, oamenii legii au reuşit identificarea în trafic a autovehiculului care era condus de un bărbat de 50 ani, iar pe bancheta din dreapta faţă se afla o altă persoană de 27 ani.

Persoanele respective au fost recunoscute de partea vatamată ca fiind cele care i-au vândut obiectele amintite, acestea restituindu-i apelantului suma de bani achitată pentru cei trei bani. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: