Turnu Severin: Primarul Gherghe îi „urechează” pe agenții comunitari

Turnu Severin: Primarul Gherghe îi „urechează” pe agenții comunitari

Turnu Severin: Primarul Gherghe îi „urechează” pe agenții comunitari

Gherghe: „Nu aș vrea ca în aceste momente de criză, să solicit șefului vostru să ia măsuri împotriva celor care nu-și fac datoria”


Astăzi, la sediul Poliției Comunitare, a avut loc un program de perfecționare a agenților. Trainingul a fost deschis de primarul Constantin Gherghe, care i-a „urecheat” pe agenți. „Sunt prea multe nereguli peste care treceți fără să luați măsuri. Vreau să creștem calitatea muncii în poliția comunitară”, a spus edilul.

Gherghe le-a promis agenților motivații financiare mai consistente, dar cere în schimb profesionalism și promptitudine. „Știu că nu aveți motivație financiară, salariile sunt foarte mici, dar vom încerca pe viitor să rezolvăm și acest lucru. Până atunci, amintiți-vă de faptul că purtați o uniformă și comportați-vă ca atare”, le-a transmis primarul.

„Când sunteți în patrulare și observați nereguli, fie că e vorba de moloz în fața unei porți, de o bancă ruptă sau de zgomot puternic, care deranjează vecinii, autosesizați-vă! Nu așteptați ca presa sau cetățenii să semnaleze lucrurile astea. Luați măsuri!”, a decretat Constantin Gherghe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: