Turnu Severin: FC Drobeta pierde la Petroșani

Turnu Severin: FC Drobeta pierde la Petroșani

Turnu Severin: FC Drobeta pierde la Petroșani

Deși au ratat mult, severinenii au părăsit terenul învinși de echipa din Valea Jiului. Echipa a coborât pe un îngrijorător loc 16, după două sezoane în care a terminat în top 5.


Începutul slab de sezon continuă pentru FC Drobeta. După plecarea antrenorului Marian Bucurescu și preluarea echipei de către Vali Tița, echipa a dat semne de revenire chiar etapa trecută, după victoria, 1-0, cu Minerul Lupeni. Din păcate, lucrurile nu au continuat într-un sens ascendent, severinenii fiind învinși ieri de Jiul Petroșani cu scorul de 2-0. Golurile gazdelor  au fost marcate de Pintilii, în minutul 25 și Gheorghe, în minutul 86. Drobeta a avut destule ocazii de a marca, Iulian Gheorghe sau Eduard Stoica nimerind bara porții adverse.

În urma acestei înfrângeri, Drobeta ocupă locul 16 în clasament, cu doar 5 puncte adunate în cele 7 meciuri jucate până acum. Echipa severineană a câștigat doar 3 puncte pe teren propriu, în condițiile în care timp de două sezoane consecutive, nu a pierdut niciun meci pe propriul stadion.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: