Turnu Severin: Captură de 21.000 pachete de țigări netimbrate la Obîrșia Cloșani

Doi traficanți din Craiova au fost prinși de poliție pe raza localității mehedințene Obîrșia Cloșani cu o cantitate de 21.000 pachete de țigări netimbrate

“În ziua de 13.01.2010, ora 22.00, poliţiştii din cadrul I.P.J.Mehedinţi, desfăşurând activităţi specifice, au oprit în trafic pe DN 67D, pe raza localităţii Obîrşia Cloşani, un autoturism, condus de S. Ionuț, de 33 ani, şi o autoutilitară condusă de N. Marius, de 34 de ani, ambii din municipiul Craiova.  Poliţiştii au procedat la verificarea celor două autovehicule oprite în trafic, ocazie cu care au constatat că în interiorul autoutilitarei era amenajat un un perete despărţitor din placaj, fixat pe schelet metalic, în spatele căruia era ascunsă cantitatea de 21.000 pachete ţigarete de diferite mărci”, a declarat Andreea Dobre de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinți. Continuând cercetările, oamenii legii au stabilit că ţigările au fost cumpărate din zona Oraviţa, urmând a fi comercializate în judeţul Dolj.  În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a lui N. Marius cu suma de 1000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de ţigări netimbrate. Captura de țigări netimbrate este a doua de acest gen în ultimele 24 de ore, tot la Obîrșia Cloșani, polițiștii confiscând în noaptea de 12 spre 13 ianuarie alte 26.490 pachete de țigări netimbrate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: