Turnu Severin: Un bărbat, găsit mort cu poze erotice lângă el

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit, mort, pe jumătate dezbrăcat, având lângă el poze cu femei în ipostaze erotice.


Cei care au apelat numărul de urgenţă 112 au fost vecinii, întrucât din apartament se simţea un miros înţepător, de cadavru. Potrivit primelor cercetări, se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct. Potrivit poliţiştilor, severineanul a fost găsit decedat, întins pe pat şi cu jumătatea inferioară a corpului descoperită. S-au mai găsit lângă el poze erotice, cu femei. Bărbatul, care locuia singur, fiind divorţat, a fost văzut ultima dată de vecini în cursul zilei de vineri, iar cadavrul era în stare de putrefacţie. Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei. Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, subinspectorul Karin Sică a declarat că nu deţine informaţii cu privire la acest caz.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: