Turnu Severin: Un alt camion încărcat cu bere, implicat într-un incident pe DE 70

Ghinion curat pentru şoferul unui autotren încărcat cu bere care venea, azi-dimineaţă, de la Craiova şi se îndrepta spre Deva. La o trecere de cale ferată din Gura Văii, pe DE 70, nu a redus viteza, încărcătura a intrat în balans şi a căzut pe carosabil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc, în această dimineaţă, în jurul orei 07,00. Autotrenul venea de la Craiova şi se îndrepta spre Deva. Pe DE 70, în apropiere de vama Porţile de Fier I, şoferul nu a redus viteza la trecerea cu calea ferată, astfel că încărcatura s-a balansat, a rupt prelata autotrenului şi s-a prăvălit pe şosea.

Şoferul camionului pune totul pe seama drumului prost. “A pus unul frâna şi am zis hai să dau şi eu mai aşa şi ce să mai dai, că uite aşa s-a înclinat odată şi s-a dus totul. Aţi văzut ce e mai încolo? Nu vedeţi că toată România e varză?

Trebuia s-o iau pe partea cealaltă, dar pe Hunedoara e închis. Trebuie să ocoleşti toată România ca să ajungi la Deva. Te întreabă de program de condus, ăla spune adu-mi marfa, domne`, că am nevoie şi uite aşa, ne-au zăpăcit pe toţi şoferii. Suntem la pământ”, ne-a spus supărat şoferul camionului.

Pentru că nu a redus viteza, dar şi pentru că nu şi-a asigurat marfa, şoferul s-a ales cu o sancţiune contravenţională. Circulaţia în zonă a fost întreruptă, pe un sens de mers, circa o oră, până ce un muncitor de la Drumuri a degajat şoseaua de cioburi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările