Turnu Severin: 30 de familii aflate în dificultate, ajutate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră au oferit haine, alimente, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate, în valoare de peste 6000 lei, unor persoane aflate în dificultate şi bătrâni. 

Ştiri pe aceeaşi temă

A devenit deja o tradiţie ca, în perioada  sărbători, poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Mehedinţi, ce-şi desfăşoară activitatea între kilometrii fluviali 1001 şi 817,2, să fie alături de cei aflaţi în dificultate, instituţionalizaţi sau la o vârstă înaintată.

Impresionaţi de scrisorile trimise, conducerii IJPF Mehedinţi, de către două familii aflate în dificultate materială, care au în întreţinere 10 şi respectiv 4 copii minori, din Gura Văii, oamenii legii au hotârât să strângă de haine şi produse alimentare de strictă necesitate.Prin gestul lor, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au reuşit să aducă, celor două familii, puţină bunăstare şi bucurie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

«În acest an, ajutorul oferit de poliţiştii de frontieră, prin contribuţia benevolă, în valoare de peste 6000 de lei, s-a îndreptat spre 30 de familii aflate în dificultate sau cu venituri modeste, din localităţile Vrata, Burila Mare, Ţigănaşi, Balta Verde, Şimian, Turnu Severin, Orşova, Eşelniţa şi Şviniţa», ne-a spus comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările