Telefonale au sunat încontinuu la pompieri

  Telefonale au sunat încontinuu la pompieri

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” a intervenit la 12 urgenţe medicale, pentru scoaterea unui animal dintr-un rezervor cu apă, stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, dar şi pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor într-o staţie de distribuţie carburanţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 “Astăzi, Staţia de pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi patru subofiţeri, pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor şi spălarea carosabilului de scurgerile de motorină din rezervorul unui autotren.

Acesta se afla pentru alimentare în staţia de distribuţie carburanţi din oraşul Vânju Mare”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt la ISU Drobeta.

Pompierii de la Detaşamentul Drobeta au intervenit cu un autocamion, o motopompă şi cinci subofiţeri, în localitatea Şimian, pentru scoaterea unui animal (câine) dintr-un rezervor cu apă. Totodată s-a evacuat apa din rezervor, în scopul igienizării acestuia.

“Pompierii de la Detașamentul Drobeta au stins un incendiu de vegetaţie uscată, izbucnit pe raza localităţii Batoţi, comuna Devesel. La acțiune au participat şi 4 membri ai SVSU Devesel.

A ars vegetaţie uscată şi mirişte, pe o suprafaţă de cca. 10 ha. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis utilizat în spaţii deschise”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt la ISU Drobeta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările