Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite

Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite

S-a dat startul pentru cei care vor să acceseze aceste fonduri

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Mehedinţi informează că în perioada 11 decembrie 2018, ora 900 – 28 iunie 2019, ora 1400, deţinătorii de teren agricol şi neagricol pot accesa Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Schema de ajutor de stat este implementată de APIA, iar informaţiile detaliate pentru accesarea acesteia pot fi consultate la Centrele judeţene/locale ale APIA, respectiv în Ghidul solicitantului şi documentele de implementare publicate pe site-ul APIA www.apia.org.ro, la link-ul:http://www.apia.org.ro/ro/submasura-8-1-impaduriri-si-crearea-de-suprafete-impadurite-din-cadrul-pndr-2014-2020-sesiunea-3.

Completarea Cererii de Sprijin se realizează online şi se depune pe suport de hârtie la Centrele Judeţene sau al Municipiului Bucureşti al APIA.

Solicitantul sprijinului financiar trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute în schema de ajutor de stat şi detaliate în Ghidul Solicitantului.

Prin această schemă se acordă sprijin financiar pentru înfiinţarea de plantaţii forestiere, respectiv realizarea de trupuri de pădure şi perdele forestiere de protecţie.

Beneficiarii schemei pot fi deţinătorii publici şi privaţi de teren agricol şi formele asociative ale acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: