Spectacol de Ziua Unirii Principatelor Române la Turnu Severin

Spectacol de Ziua Unirii Principatelor Române la Turnu Severin

Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin şi Palatul Culturii “Teodor Costescu” organizează în data de 24 ianuarie 2018, un concert extraordinar dedicat Unirii Principatelor Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concertul este susţinut de Orchestra Palatului “Lăutarii Mehedinţiului”, dirijată de prof. Nicolae Drăghia şi de Corul Kinonia al Episcopiei Severinului şi Strehaiei. În compania Orchestrei “Lăutarii Mehedinţiului” vor evolua ca solişti vocali Alina Moţi Drăghia, Ana Maria Oprişan şi Gabriel Lungu. Concertul va avea loc în sala mare a Palatului Culturii “Teodor Costescu”, în data de 24 ianuarie, de la ora 18.00.

Intrarea la spectacol se face în baza unei invitaţii care se eliberează cu titlu gratuit şi care conţine rândul şi locul în sală.

Aceste invitaţii se pot ridica începând de joi, 17 ianuarie, de la Agenţia Teatrală situată la intrarea în sala de spectacole a Palatului Culturii ”Teodor Costescu”, în limita locurilor disponibile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: