Secretarul Consiliului Judeţean Mehedinţi şi şefa de la resurse umane, ridicaţi pentru audieri la Bucureşti

Secretarul Consiliului Judeţean Mehedinţi şi şefa de la resurse umane, ridicaţi pentru audieri la Bucureşti

Mai mulţi funcţionari publici ridicaţi pentru audieri FOTO Corina Macavei

Mai mulţi funcţionari publici de la Consiliul Judeţean Mehedinţi au fost ridicaţi, miercuri seară, de procurori de la sediul instituţiei pentru a fi aduşi la audieri, la DNA central, între ei şi şeful CJ, Adrian Duicu.Summary

Ştiri pe aceeaşi temă

După percheziţiile de la Consiliul Judeţean Mehedinţi, în jurul orei 19.00, Adrian Duicu a fost scos de mascaţi din Palatul Administrativ şi băgat în duba Poliţiei.

Vizibil afectat de anchetă, şeful CJ Meheidnţi a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor.

De asemenea, secretarul judeţului Ladislau Mednyanszky şi şefa Departamentului Resurse Umane, Silvia Şocâte, au fost ridicaţi de procurori, miercuri, în jurul orei 19.00, în urma percheziţiilor făcute la sediul instituţiei într-un dosar privind fapte de corupţie săvârşite de funcţionari cu funcţii de conducere în plan local, în perioada 2012-2013 şi în luna ianuarie 2014.

Cu toţii au fost duşi la Bucureşti pentru a fi audiaţi.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că la DNA central vor ajunge şi şeful PSD Orşova, Constantin Popescu, şi fiul său Valentin Popescu, acesta fiind director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi, dar şi managerul Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, Doina Borugă.

Sursele citate au mai spus că mai mulţi şefi de deconcentrate din Mehedinţi au fost audiaţi în cursul zilei de miercuri de procurori, aceştia fiind întrebaţi dacă li s-a impus să intervină pe lângă anumiţi agenţi economici pentru a-i determina să încheie contracte de sponsorizare şi publicitate cu televiziunea Tele2 Drobeta, deţinută de una dintre firmele familiei Duicu.

La sediul DNA central a ajuns, miercuri seară, inspectorul şef al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, Ştefan Ponea, după ce anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa lui din Orşova.

Citeşte şi:

Adrian Duicu, şeful PSD Mehedinţi, a fost reţinut. Acesta este dus la audieri, la Bucureşti

Percheziţii la sediul CJ Mehedinţi. Adrian Duicu a fost adus la CJ de procurorii DNA

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: