Se întrerupe proiectul „Ne vedem joi”

Se întrerupe proiectul „Ne vedem joi”

Seara de film din Sketch Pub, din fiecare joi, e amintire

Neînțelegerile dintre organizatori și proprietarii Sketch Pub îi lasă pe iubitorii filmului fără seara preferată. Reprezentanții DTS Flow promit o revenire în forță.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înființat în urmă cu câteva luni de un grup de tineri cu inițiativă, proiectul „Ne vedem joi” a ajuns în impas. Practic, prin acest proiect, lansat de organizația non-guvernamentală „DTS Flow”, severinenii interesați de cinematografie aveau ocazia să urmărească filme de calitate. În fiecare joi, în Sketch Pub, pasionații de film erau invitați la o seară care să mai compenseze lipsa unui cinematograf în oraș.

Consumație minimă obligatorie: 3,5 lei
Din această săptămână, din cauza unor neînțelegeri cu proprietarii locației, „Ne vedem joi” nu mai există, cel puțin pentru moment. „Zilele trecute ni s-a impus o consumație minimă de 3,5 lei pentru fiecare om care vine să ne vedem joi. Lucru care încalcă principiile noastre. Principii la care nu vrem să renunțăm”, susține Tudor Chiribeș, președintele DTS Flow. Cu toate astea, organizația promite să reiaproiectul în altă locație. „Am hotărât să căutăm o altă locație cât mai repede posibil. Până atunci, ne cerem scuze și ne pare rău că nu mai putem să ne întâlnim. Atunci când vom relua "Ne vedem joi", totul va fi mult mai bine pus la punct”, promite Tudor Chiribeș.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările