Se dă drumul la căldură şi la asociaţiile cu datorii din Turnu Severin

Se dă drumul la căldură şi la asociaţiile cu datorii din Turnu Severin

Întâlnirea de la Primărie cu administratorii de bloc

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a hotărât miercuri, 6 noiembrie, să furnizeze agent termic către asociaţiile de locatari cu datorii care în acest moment nu primesc căldură.

Primarul Marius Screciu s-a întâlnit miercuri cu administratorii celor 23 de asociaţii de proprietari cu datorii din municipiu şi în urma discuţiilor purtate a a decis ca acestea să primească de astăzi căldură.

Administratorii au explicat că datornicii au fost daţi în judecată şi că în multe situaţii sumele restante se înregistrează la câteva persoane din bloc. Ori în această situaţie nu ar fi corect ca bun platnicii să fie afectaţi din pricina acestor locatari care nu înţeleg să-şi achite datoriile.

”Am vrut să aflu la fiecare asociaţie în parte cu ce probleme se confruntă, să văd unde este rea voinţă şi să ştiţi că din punctul meu de vedere lucrurile pot fi rezolvate. Vreau să văd şi din partea administratorilor şi preşedinţilor de bloc că sprijină şi ei cetăţenii. A fost o discuţie fructuoasă la finalul căreia o mare parte din asociaţiile care au oprit în acest moment agentul termic de astăzi le vom da drumul la căldură”, a spus primarul Marius Screciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: