Se apropie cu paşi repezi sărbătorile de Crăciun şi Revelionul 2018. Ofertele pensiunilor din Clisura Dunării sunt atractive

Se apropie cu paşi repezi sărbătorile de Crăciun şi Revelionul 2018. Ofertele pensiunilor din Clisura Dunării sunt atractive

Ofertele sunt atractive FOTO Arhivă

Pensiunile turistice din Clisura Dunării oferă deja pachete turistice avantajoase pornind de la  400-500 de lei/persoană pentru cazare şi masă pentru 2-3 zile de Crăciun şi între 600 – 700 de lei pentru 3 zile de Revelion.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai este puţină vreme până la marea petrecere de Revelion şi puţini sunt aceia care nu şi-au programat nimic pentru această noapte specială. Deşi rezervările s-au făcut încă din luna octombrie, cu puţin noroc, la pensiunile din Clisura Dunării se mai pot găsi locuri libere.

Patronii pensiunilor spun că majoritatea celor care şi-au făcut rezervări sunt clienţi vechi care obişnuiesc să-şi petreacă vara câteva zile din concediu aici.

Un sejur de trei nopţi la o pensiune situată în Golful Dubova costă 600 lei/persoană. Preţul include micul dejun, masă festivă de Revelion şi cină de Sfântul Vasile. Un sejur de Crăciun de două nopţi costă 400 lei/persoană, în tarif fiind inclus micul dejun şi masa festivă în seara de Crăciun.

Zona este căutată în mod deosebit şi de pescari, dar şi de cei care nu ştiu să dea cu undiţa, dar iubesc gustul saramurii de peşte. De altfel din meniul din noaptea de Crăciun ori Revelion, nu vor lipsi  peştele şi preparatele din peşte, foarte apreciate de turişti, dar şi bucatele tradiţionale pregătite din porcul crescut în casă, vinul şi ţuica preparate după reţeta locului, cozonacul.

Dacă doriţi, acum este momentul să închiriaţi pensiuni şi cabane cu totul pentru petrecerea Crăciunului sau Revelionului. Preţ de închiriere integrală, pentru întreaga capacitate este de 600 lei/zi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: