Reţinuţi şi cercetaţi de poliţişti în urma unui conflict într-o staţie peco

Reţinuţi şi cercetaţi de poliţişti în urma unui conflict într-o staţie peco

Doi bărbaţi din comuna mehedinţeană Şimian au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au tulburat siguranţa publică într-o staţie peco. Unul dintre ei a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

O femeie de 31 ani, din comuna Şimian, a sesizat în data de 10 iulie a.c. Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin despre faptul că în timp ce se afla într-o staţie peco, de pe raza comunei, a fost ameninţată de un bărbat.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă format din poliţişti ai   Serviciului şi Biroului de Investigaţii Criminale, respectiv Secţiei de Poliţie Rurală Şimian, iar din verificări s-a stabilit că în jurul orei 10.00, între apelantă şi un bărbat de 42 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi a avut loc un conflict spontan, în care a intervenit un alt bărbat de 31 ani, din aceeaşi localitate, cei doi lovindu-se reciproc.

Persoana care a intervenit în conflict a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal, iar în baza unei ordonanţe, ambii bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Mehedinţi.

Joi, 11 iulie a.c., persoanele reţinute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea unei măsuri preventive, faţă de bărbatul de 31 ani, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: