Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de marfă şi de persoane

Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de marfă şi de persoane

Verificările s-au lăsat cu sancţiuni aspre

Amplă acţiune de verificare a transportatorilor din judeţul Mehedinţi privind legalitatea transportului de marfă şi persoane, care s-a lăsat cu zeci de sancţiuni contravenţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serviciul Rutier Mehedinţi, poliţiştii din Orşova şi Baia de Aramă, în intervalele orare 0700 – 0900, respectiv, 18:00 – 22:00, au acţionat pe sectoarele de drum D.N.57, Orşova-Eşelniţa, pe DN 67 Halânga- Floreşti, DJ 670 Floreşti – Cîmpu Mare şi DJ 671A Cîmpu Mare-Bala, în vederea respectării restricţiilor de tonaj şi a legalităţii transportului de marfă şi persoane. 

“Poliţiştii au acţionat atât în plan preventiv, cât şi în plan combativ, în vederea luării măsurilor ce se impun faţă de cei care comit abateri ce pun în pericol siguranţa traficului rutier. De asemenea, în cadrul controalelor efectuate de poliţişti în trafic, s-a urmărit şi modul în care sunt respectate prevederile legale de către transportatorii de material lemons sau cărbune ce tranzitează sectoarele de drum menţionate anterior”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinţi.

Astfel, ca urmare a activităţilor desfăşurate, oamenii legii au controlat 39 de autovehicule, aplicând 28 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 12 pentru nerespectarea restricţiilor de tonaj impuse pe D.N.57, Orşova-Eşelniţa. De asemenea, 8 dintre sancţiunile contravenţionale aplicate au fost pentru nerespectarea transportului de material lemnos.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare pe sectoarele de drum din judeţul Mehedinţi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: