Razie de amploare în Mehedinţi: 10 prostituate, săltate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece tinere care practică prostituţia au fost aduse marţi la sediul IPJ Mehedinţi în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului de practicare a prostituţiei. Au fost ridicate din locurile unde îşi desfăşoară ”activitatea” şi cunoscute de cei care apelează la serviciile acestora.

Poliţiştii de ordine publică şi investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au desfăşurat, marţi, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea fenomenului de practicare a prostituţiei.

Activitatea s-a desfăşurat atât pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin - D.N. 6 Gura-Văii, cât şi pe raza localităţilor Şimian, Balota şi Ghelmegioaia.

Pentru nouă dintre prostituate, poliţiştii au aplicat de la începutul anului peste 200 de sancţiuni contravenţionale de fiecare persoană.

”În ceea ce priveşte aplicarea sancţiunilor contravenţionale, arătăm faptul că odată ce procesul-verbal de constatare a contravenţiei a fost întocmit, dacă constituie titlu executoriu (nu s-a formulat plangere), în termenul legal, se transmite organelor fiscale, acestora revenindu-le obligaţia de a-l pune în executare”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinţi.

Scopul raziei a fost, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţi, menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru descurajarea prostituţiei şi a celorlalte fapte antisociale.
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite