Protestul PMP s-a încheiat cu scandări împotriva baronului PSD Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestul membrilor PMP faţă de introducerea accizei suplimentare la combustibil s-a încheiat în centrul Severinului, cu scandări ale participanţilor împotriva liderului PSD Mehedinţi, reţinut de procurorii DNA într-un dosar de corupţie.

Membrii Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi au protestat joi după-amiază în Drobeta Turnu Severin faţă de scumpirea carburanţilor, dar şi-au arătat indignarea şi faţă de liderul PSD Mehedinţi acuzat de fapte de corupţie. 

„Duicu, nu uita, n-o să scapi de DNA!”, „Duicu eşti un maimuţoi, o ruşine pentru noi”, „Jos baronii PSD” au scandat cei peste 100 de participanţi în faţa sediului PSD Mehedinţi din centrul municipiului Drobeta Turnu Severin.

“Protestăm faţă de scumpirea benzinei de la 1 aprilie. Am strâns peste 300.000 de semnături, la nivelul judeţului Mehedinţi peste 12.000 de semnături împotriva Ordonanţei de scumpire a carburanţilor. Am venit aici să le spunem parlamentarilor PSD că au ocazia să voteze împotriva aprobării Ordonanţei de urgenţe de scumpire a csrburanţilor”, a declarat Eugen Golea, preşedintele PMP Mehedinţi.

„Este o mare ruşine pentru judeţul nostru ceea ce s-a întâmplat cu preşedintele PSD Mehedinţi, o mare ruşine şi pentru ei ca edili ai acestui judeţ. Ăsta este sistemul pesedist care se păstrează cu aceleaşi metehne, cu aceleaşi obiceiuri, nu s-a schimbat nimic în felul lor de a conduce”, a spus unul din protestatari.

„Este ruşinos pentru judeţul acesta şi pentru ţara aceasta. Ieşim în faţă numai cu oameni incapabili, numai cu oameni corupţi şi cu oameni care n-au făcut niciun bine acestei ţări. Eu mă bucur că i-a ridicat DNA-ul, dar m-aş bucura şi mai mult dacă le-ar confisca şi averile”, a spus o altă protestatară. „Foarte bine că i-au reţinut pe baronii PSD pentru că în loc să avem locuri de muncă, stăm la mila lor. Noi protestăm împotriva scumpirii carburanţilor deoarece se scumpesc toate produsele din această cauză”, a mai spus un alt membru PMP.

De pe margine, mulţi trecători i-au încurajat pe protestatari declarând că acciza suplimentară la carburanţi va aduce un val de scumpiri.

Citeşte şi:

Udrea: „Am decis să pichetăm sediile PSD din toată ţară. Banii de pe acciză vor merge la baronii locali“

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite