Primarul din Jiana, ameninţat de un scandalagiu din comună

Primarul din Jiana, ameninţat de un scandalagiu din comună

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

La data de 14 mai a.c., în jurul orei 18.00, un bărbat de 52 de ani, din comuna Jiana, judeţul Mehedinţi, a sesizat prin plângere scrisă poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Vînju Mare despre faptul că în seara zilei de 13 mai a.c., în jurul orei 17.00, un bărbat de 40 ani,  din aceeaşi localitate, aflat în stare de ebrietate, i-a distrus porţile de acces în locuinţă cu un topor şi a pătruns fără drept în curtea imobilului, ameninţându-l.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii secţiei, care au efectuat cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au determinat gestul bărbatului. De asemenea, din verificări, poliţiştii au stabilit că acelaşi bărbat, în timp ce se afla pe uliţa satului Dănceu aparţinător comunei Jiana,  a ameninţat alte două persoane de 61 şi 67 ani, din aceeaşi localitate”, precizează Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Este vorba de primarul comunei Jiana, Stelian Stăncioiu şi o femeie de 67 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Persoana în cauză a fost reţinută 24 de ore, în baza unei ordonanţe de reţinere, iar joi, 16 mai a.c., va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea corespunzătoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: