Premierul Victor Ponta dă startul campaniei electorale pentru europarlamentare la Turnu Severin

Premierul Victor Ponta dă startul campaniei electorale pentru europarlamentare la Turnu Severin

Victor Ponta FOTO Corina Macavei

Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea vor prezenţi vineri în Drobeta Turnu Severin, chiar în prima zi de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victor Ponta împreună cu ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, are în program o vizită Combinatul de Apă Grea din cadrul Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin, aflată în insolvenţă din toamna anului trecut. Pe fondul insolvenţei şi al datoriilor uriaşe, angajaţii de aici şi-au primit salariile înjumătăţite şi cu întârzire în ultimele luni. Numărul mare de angajaţi de pe cele două platforme economice, Combinatul de Apă Grea şi Termocentrala de la Halânga, au constituit însă o masă electorală importantă, iar PSD Mehedinţi a obţinut la alegerile de anul trecut voturi importante de aici promiţându-le “continuitate” şi “siguranţa locurilor de muncă”.

După Combinatul de Apă Grea, premierul va face o vizită şi la uzina de vagoane “Meva” din Turnu Severin.
În acelaşi timp, vicepremierul Liviu Dragnea se va întâlni cu primarii  începând cu orele 15,00 în sala mare a Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Rămâne de văzut dacă oficialii vor face şi o baie de mulţime dat fiind că Severinul este în sărbătoare, fiind organizate “Zilele Severinului”.

Vizita celor doi guvernanţi vine la scurtă vreme după ce organizaţia judeţeană PSD Mehedinţi a fost zguduită puternic în urma scandalului în care a fost târâtă de preşedintele acesteia, Adrian Duicu, arestat într-un dosar de corupţie.

În acest moment organizaţia judeţeană PSD Mehedinţi este destul de bulversată, iar o parte din primarii supuşi baronului de Mehedinţi, Adrian Duicu, bat în retragere ori se aproprie de alte partide politice.

Citiţi şi:

Gabriel Oprea, delegat de Ponta să preia frâiele Guvernului pe durata campaniei electorale

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: