VIDEO Premierul, huiduit la Turnu Severin. Un cetăţean a vrut să-i ofere cadou o bărcuţă şi o pereche de cizme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizita premierului Victor Ponta la Drobeta Turnu Severin nu a fost lipsită de incidente. În timp ce acesta se afla în Prefectura Mehedinţi la o discuţie cu primarii din judeţ, un grup de severineni îl huiduiau pe platoul din faţa instituţiei.

„Demisia, demisia!”, „Hoţii, hoţii”, „Noi ne dezicem de tine, demisia”, „România e ţara noastră, nu este moşia voastră”, „La puşcărie cu jefuitorii ţării” strigau severinenii care vineri după-amiază se adunaseră în faţa Prefecturii Mehedinţi.

VEZI VIDEO AICI

De asemenea, un severinean a încercat să-i ofere cadou premierului o barcă şi o pereche de cizme, dar fără succes, pentru că nu s-a putut apropia de Victor Ponta.

„I-am adus un cadou, ştiu că Mehedinţiul este în cod portocaliu, am văzut că zilele trecute şi-a cumpărat pentru Guvern vreo şapte bărci cu motor şi dacă tot a venit în Mehedinţi m-am gândit că poate vrea să meargă în zonele inundabile şi nu are echipamentul necesar. Am adus o bărcuţă rechin că baronii ăştia sunt rechini şi o pereche de cizme”, a spus Ion Olteanu.

Citeşte şi:

VIDEO FOTO Mii de dâmboviţeni, aduşi cu autocarele de către primari pentru a-l saluta pe Ponta

Victor Ponta spune că a avut o „relaţie foarte bună” cu Adrian Duicu

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite