Poliţiştii din Mehedinţi au luat la pas Clisura Dunării

Poliţiştii din Mehedinţi au luat la pas Clisura Dunării

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu Poliţia municipiului Orşova şi Compartimentul Relaţii Publice au desfăşurat astăzi, 24 aprilie a.c., o acţiune preventivă pe raza localităţilor Eşelnita şi Dubova, unde există cele mai multe unităţi de cazare din Clisura Dunării.

Clisura Dunării va fi plină de turişti de sărbătorile pascale şi 1 Mai, aşa că Poliţia a organizat astăzi o acţiune de prevenire în zonă. Hoţii nu şi-au vacanţă, ci dimpotrivă sunt foarte activi în aceste zile când oamenii se relaxează şi sunt mai puţin vigilenţi cu lucrurile lor.

“Scopul activităţii desfăşurate a fost reprezentat de informarea turiştilor şi proprietarilor unităţilor de cazare cu privire la creşterea gradului de siguranţă al acestora, având în vedere apropierea Sărbătorilor Pascale şi minivavacanţei de 1 Mai”, spune Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii le-au adresat acestora recomandări privind gestionarea sumelor de bani, portul bunurilor şi obiectelor de valoare, fiind distribuite şi materiale cu caracter preventiv ale campaniei naţionale "Împreună pentru mai multă siguranţă ".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: