Poliţiştii caută o minoră din Turnu Severin, dispărută de la domiciliu

Poliţiştii caută o minoră din Turnu Severin, dispărută de la domiciliu

Copila dispărută de la domiciliu

O minoră de 13 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Poliţiştii fac apel la cetăţeni pentru identificarea acesteia. Ea a fost pusă în urmărire la nivel naţional

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 14.00, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o femeie de 34 ani, din municipiu, cu privire la faptul că în data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17.00, fiica sa minoră, Iovănescu Catinca Andreea, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel naţional, semnalmentele acesteia fiind comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, dar şi altor structuri în vederea identificării.

Semnalmente: Minora are ochi căprui, aproximativ 60 de kilograme, 1,70 metri înălţime, păr şaten lung, faţă ovală.

La data dispariţiei, purta o rochie din material textil de culoare roz,  pantofi sport de culoare roşie şi avea asupra ei o geantă de voiaj de culoare roşie.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: