Poliţia reia miercuri căutările în cazul minorului dispărut în pădurea de la Viaşu

Poliţia reia miercuri căutările în cazul minorului dispărut în pădurea de la Viaşu

Echipe mixte vor relua miercuri căutările FOTO Corina Macavei

Miercuri, începând cu ora 09.00, echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, sub coordonarea Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, vor relua căutările pe raza localităţii Viaşu, judeţul Mehedinţi, a minorului Alin Ştefan Neagoe, de 11 ani, semnalat ca fiind dispărut de la domiciliu la data de 19.06.2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din verificările efectuate până în prezent a rezultat faptul că şoferul unui autoturism de culoare verde, înmatriculat în judeţul Mehedinţi, a recunoscut copilul dispărut, din fotografia amplasată într-o staţie Peco de pe raza localităţii Pătulele, afirmând că “l-a luat cu maşina de la ieşire din localitatea Pătulele şi a coborât în localitatea Gruia”.

La data de 08 iulie a.c., agenţii Postului de Poliţie Punghina au fost sesizaţi de mama minorului despre  la dispariţia de la domiciliu a minorului Ştefan Alin Neagoe, în vârstă de 11 ani, domiciliat în comuna Punghina, sat Recea, judeţul Mehedinţi.

Minorul, la data de 19.06.2014, a plecat pe jos din satul Viaşu, comuna Pătulele, judeţul Mehedinţi către localitatea Recea, comuna Punghina, fără a mai ajunge până în prezent acasă.

Băiatul, în vârstă de 11 ani, este din satul Recea, comuna Punghina, dar potrivit mamei acestuia, Gheorghiţa Pătrăşcuţă, a plecat de acasă în 18 iunie, împreună cu fratele său, în vârstă de 14 ani, în vizită la verişorul lor, care locuieşte în satul Viaşu din comuna Pătulele, aflat la o distanţă de 14 kilometri.

Femeia a anunţat la Poliţie dispariţia copilului, spunând că timp de nouă zile l-a căutat singură, la rude. Aceasta susţine că înainte de dispariţia fiului său, între acesta, fratele său mai mare şi verişorul lor, în vârstă de 15 ani, ar fi izbucnit o altercaţie, iar băiatul mai mare i-a bătut pe ceilalţi doi, cel mai mare dintre fraţi reuşind să scape şi să ajungă acasă.

Localnicii din Viaşu le-au spus anchetatorilor că ultima dată l-au văzut pe copil în 29 iunie.
Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat imediat cercetările pentru găsirea acestuia.

La data dispariţie minorul prezenta următoarele semnalmente:

Înălţime 1,35 m, ten deschis, constituţie atletică, faţă ovală, păr blond cu fir drept tuns scurt, ochi căprui, urechi mici cu lob dezlipit;
La data dispariţiei era îmbrăcat în tricou de culoare roşie, pantalon lung din stofă culoare albastră, iar în picioare purta sandale.
Minorul a fost dată în urmărire la nivel naţional şi în consemn la frontieră.
Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările