Ploile au produs pagube în judeţul Mehedinţi: Zeci de gospodării au fost inundate

Ploile au produs pagube în judeţul Mehedinţi: Zeci de gospodării au fost inundate

Ploi abundente în Mehedinţi

Mai multe gospodării din localităţi ale judeţului Mehedinţi au fost inundate, marţi seara, în urma ploilor abundente, iar pompierii au acţionat în noaptea de marţi spre miercuri pentru evacuarea apei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca urmare a precipitaţiilor abundente, prognozate de atenţionarea meteorologică Cod Galben, valabilă până azi-dimineaţă, echipaje de pompieri din cadrul detaşamentelor Drobeta Turnu Severin şi Orşova au acţionat în noaptea de 16 mai a.c. pentru evacuarea apei din mai multe gospodării.

Prima intervenţie a fost la subsolul unei case de locuit, pe o suprafaţă de circa 40 mp, în localitatea Şimian. S-a acţionat şi în municipiul Drobeta-Turnu Severin, unde pompierii au scos apa provenită din conducta pluvială la patru apartamente de pe strada Alion şi la o casă de pe strada Arţarului. A fost inundată şi curtea unei case de locuit, pe o suprafaţă de circa 160 mp, în localitatea Cerneţi şi holul unei case din localitatea Dunărea Mică.

Detaşamentul de Pompieri Orşova - Garda de Intervenţie Orşova a acţionat pentru evacuarea apei dintr-o grădină şi două anexe, situate pe strada Ştefan cel Mare nr. 20 din municipiul Orşova.
   

citeste totul despre: