Peste 60 de sancţiuni contravenţionale, constatate în primele două zile ale noului an

Peste 60 de sancţiuni contravenţionale, constatate în primele două zile ale noului an

Poliţiştii au intervenit la peste 70 de evenimente FOTO Arhivă

În primele două zile ale anului 2018,  poliţiştii au intervenit la peste 70 de evenimente. Au aplicat peste 60 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor efectuate au constatat 20 de infracţiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 1-2 ianuarie a.c., peste 220 de poliţişti au acţionat, la nivelul întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 2 acţiuni şi s-a intervenit la 76 de evenimente, dintre care 41 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 20 de infracţiuni, iar o persoană a fost surprinsă în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 72 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 28.000 de lei. 

De asemenea, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 3 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 3 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: