Peste 1.000 de severineni au petrecut Revelionul în stradă

Peste 1.000 de severineni au petrecut Revelionul în stradă

Irina Zoican şi orchestra Lăutarii Mehedinţiului FOTO Alexandra Georgescu

Peste 1.000 de oameni au petrecut noaptea dintre ani în aer liber, la concertul organizat pe strada Crişan din municipiul Drobeta-Turnu Severin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numeroşi artişti de muzică populară au concertat la Revelionul organizat de Primăria Drobeta-Turnu Severin şi Palatul Culturii „Teodor Costescu”, la scena de pe strada Crişan. Spectacolul a început la ora 22.30. La miezul nopţii a fost programat un foc de artificii.

Printre artiştii care au urcat pe scenă au fost Sanda Argint, Irina Zoican, Ana Maria Oprişan, Lilliana Buncianu, Ionuţ Tudorescu, Ionuţ Iovănel, Alina Moţi Drăghia, Victor Pârvănescu, Iasmina Iova, acompaniaţi de orchestra Palatului Culturii „Teodor Costescu”, „Lăutarii Mehedinţiului”, sub bagheta dirijorului Nucu Drăghia.

Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, înainte de trecerea dintre ani, viceprimarul Daniel Cîrjan le-a făcut urări de bine celor prezenţi, după care le-a urat tradiţionalul “La mulţi ani“:

„Vreau să vă mulţumesc pentru faptul că sunteţi astăzi aici la acest eveniment organizat de Primăria municipiului. După o pauză de un an, având în vedere că anul trecut nu ne-am întâlnit în această formulă, reînnodăm tradiţia ca în fiecare seară de Revelion să ne întâlnim aici. Eu vă doresc un an 2018 cu mai multe împliniri şi sănătate înainte de toate”.

Numărătoarea inversă către anul 2018 s-a încheiat cu un foc de artificii. S-a auzit „La mulţi ani” din toate părţile la trecerea în 2018, iar dopurile de şampanie au acompaniat artificiile care brăzdau cerul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: