Patru oameni salvaţi de poliţiştii de frontieră dintr-o ambarcaţiune în derivă pe Dunăre

Patru oameni salvaţi de poliţiştii de frontieră dintr-o ambarcaţiune în derivă pe Dunăre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova au intervenit în sprijinul a patru cetăţeni români, trei bărbaţi şi o femeie, ce se aflau pe o ambarcaţie, sub pavilion românesc, care plutea în derivă pe fluviul Dunărea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 10 septembrie, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova au intervenit pentru a salva patru persoane, care au solicitat sprijinul autorităţilor întrucât se aflau în pericol pe fluviul Dunărea, după ce ambarcaţiunea lor nu a mai putut fi manevrată.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcaţiune rapidă de intervenţie, în zona kilometrului fluvial 961, pentru sprijinirea celor patru cetăţeni români.

Întrucât ambarcaţiunea plutea în derivă şi a rămas fără mijloace de propulsie din cauza unor defecţiuni la motor, a fost remorcată până la mal şi ancorată în condiţii de siguranţă în zona localităţii Eşelniţa, în vederea remedierii defecţiunilor.

Persoanele în cauză nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: