VIDEO Patronul unui depozit de materiale de construcţii, omorât în bătaie, pe stradă în Mehedinţi. Bărbatul a încercat să aplaneze un conflict

0
Publicat:
Ultima actualizare:
crima Galati

Un om de afaceri de 46 de ani a fost omorât în bătaie în noaptea de marţi spre miercuri pe o şosea din Mehedinţi, marţi noapte, de patru tineri care i-au blocat drumul cu căruţele.

Victima, patron al unui depozit de materiale de construcţii, mergea spre casă cu un angajat al său, iar la un moment dat, drumul pe care circulau ar fi fost blocat de câteva căruţe, pe raza localităţii Vrata.

Bărbatul şi-a rugat angajatul să le spună indivizilor să-şi mute căruţele, însă cei patru tineri nu au stat prea mult pe gânduri şi l-au luat la bătaie cu pumnii şi picioarele.

Când a intervenit pentru aplanarea conflictului, doi indivizi l-au lovit violent după care au fugit. Câţiva localnici au chemat ambulanţa, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia.

“De la o şicanare în trafic, de la o manevră executată în trafic de un camion care era condus de victimă s-a ajuns la o altercaţie verbală, care a degenerat într-un conflict, iar doi dintre ocupanţii căruţei care fusese implicată în incident l-au lovit în cap cu un par. Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar astăzi se continuă ancheta”, a precizat procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi. 

 Victima era patronul unui depozit cu material de construcţie cu sediul în comuna Cetate-Dolj şi de circa un an deschisese un punct de lucru în localitatea Vrata-Mehedinţi. Era tatăl a doi minori.

În cursul zilei de astăzi, 18 septembrie, cei doi indivizi acuzaţi de omor urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite