Paranghelie ca la Mehedinţi: horă, lăutari şi manelie sub balconul baronului PSD Adrian Duicu, arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, se află  în arestul Poliţiei Capitalei acuzat într-un dosar de corupţie, la Turnu Severin este veselie mare. Chiar sub balconul preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi s-a încins o petrecere de zile mari de Ziua Internaţională a Romilor.

Preşedintele Partidei Romilor din Mehedinţi, Daniel Ionescu, a ţinut să sărbătorească cu mare fast Ziua Internaţională a Romilor, aşa că luni în buricul Severinului a fost petrecere mare. Grupuri de copii, costumaţi în ţinuta specifică acestei etnii, au dansat pe ritmurile unor lăutari din Severin.

Formaţia de manelişti amplasată lângă Palatul Administrativ din Turnu Severin, chiar sub balconul lui Adrian Duicu, a interpretat mai multe manele săltăreţe, asta în timp ce atmosfera din Consiliul Judeţean Mehedinţi este una apăsătoare, după arestarea lui Adrian Duicu. Se ştie că în acest dosar sunt urmăriţi penal şi funcţionari publici din CJ Mehedinţi, iar alţii stau cu frica în sân că în orice moment pot fi chemaţi la audieri de procurorii DNA.

Trecătorii se opreau în loc şi nu înţelegeau ce se întâmplă, mulţi crezând că petrecerea este organizată de bucurie că a fost arestat Adrian Duicu.

La manifestare a fost prezent şi primarul Severinului, Constantin Gherghe, foarte degajat şi încântat de cele ce se petreceau. Era de altfel cu o zi înainte de publicarea în mass-media a raportului DNA în acest dosar de corupţie, unde la un moment dat se face referire şi la numele acestuia: „În acelaşi sens, semnificativ este faptul că la data de 10 mai 2013, numitul Duicu Ioan-Adrian, împreună cu numitul Gherghe Constantin (primarul municipiului Drobeta Turnu Severin), au dispus efectuarea unor controale simultane de catre Serviciul de Investigare a Fraudelor, Inspectoratul Teritorial de Munca, Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor, Garda Naţională de Mediu şi Poliţia Locală, toate având ca scop impiedicarea desfasurarii activitatii de catre un restaurant din municipiul Drobeta Turnu Severin (mobilul acestei "desfasurari de forte" constituindu-l faptul ca acest restaurant apartinea numitului Mitu Ion, fostul prefect al judetului si adversar politic al numitului Duicu Ioan-Adrian).  

Un severinean a postat pe Facebook un filmuleţ de la acest eveniment, iar reacţiile severinenilor nu mai au nevoie de niciun comentariu: “hai ca suntem tari doamne asta mai trebuia!!! lautari la prefectura draqe ce am ajuns”, “a inebunit lumea de tot”, “nelipsita manea din cultura romana :)) prea tare !!!”.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite