O tânără cu manichiura mov s-a fotografit cu Dan Diaconescu la Zilele Severinului

O tânără cu manichiura mov s-a fotografit cu Dan Diaconescu la Zilele Severinului

Tânără îi arată manichiura lui Dan Diaconescu FOTO Corina Macavei

Severinenii care sâmbătă după-amiază se aflau la petrecerea de Zilele Severinului au avut surpriza să dea nas în nas cu Dan Diaconescu. Unii s-au oprit pe loc şi au dat mâna cu el, iar alţii s-au fotografiat cu acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan Diaconescu a fost  întâmpinat sâmbătă după-amiază de preşedintele filialei judeţene, Ion Mihart, şi peste 50 de membri şi simpatizanţi ai Partidului Poporului-Dan Diaconescu în faţa hotelului Traian din Drobeta Turnu Severin.

Acesta şi-a făcut apariţia în DD mobilul, un fel de papamobil românesc,  însoţit  de Simona Man şi alţi membri marcanţi ai partidului. După discursul obişnuit presărat cu „ciocoi”, Dan Diaconescu a luat-o la pas spre locul unde sunt organizate „Zilele Severinului” şi a făcut o baie de mulţime.

La acea oră foarte mulţi severineni se aflau pe bulevardul I.C. Brătianu pentru a servi un mic şi o bere, astfel că momentul ales de Dan Diaconescu a fost numai bun pentru strângeri de mâini şi fotografii. La un moment dat o tânără a venit lângă Dan Diaconescu ţinând morţiş să se fotografieze cu el şi pentru a-l convinge i-a arătat că avea manichiura mov, exact culoarea partidului.

Vizita la Drobeta Turnu Severin a durat puţin peste 30 de minute, Dan Diaconescu continuându-şi plimbarea prin ţară cu DD mobilul.

Citeşte şi:

PP-DD şi-a lansat candidaţii la europarlamentare în Arad

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis ca firma care a deţinut televiziunea OTV să intre în faliment şi în dizolvare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: