O femeie de 66 de ani din Livezile, violată în locuinţa sa

O femeie de 66 de ani din
Livezile, violată în locuinţa sa

Autorul a fost prins de poliţie

O bătrână din Livezile a fost violată în locuinţa sa de un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate. Fapta s-a petrecut în seara de 5 octombrie, iar făptaşul a fost prins la scurt timp de poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 În ziua de 5 octombrie, în jurul orei 21.15, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Vînju Mare, au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns fără drept în curtea locuinţei unei femei de 66 ani, din comuna Livezile, judeţul Mehedinţi.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Vînju Mare, iar din verificările efectuate a stabilit că o persoană ce purta o glugă pe cap şi pe care victima nu a recunoscut-o, a pătruns fără drept în curtea locuinţei acesteia, iar cand a fost depistat a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea. Ulterior, ca urmare a activităţilor intreprinse cu celeritate, poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba de un bărbat de 20 ani, din comuna Livezile, judeţul Mehedinţi.

În urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că persoana vătămată prezenta urme ale unui raport sexual recent, fapt pentru care bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinţi, iar în data de 07.10.2018, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea de arest la domiciliu, propunere însuşită de procuror, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată, care, a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicţia de a părăsi ţara.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.
 

citeste totul despre: