Motociclu căutat de autorităţile italiene, confiscat în Vama Porţile de Fier I

Motociclu căutat de autorităţile italiene, confiscat în Vama Porţile de Fier I

Autorităţile italiene îl semnalaseră ca furat FOTO STPF Mehedinţi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat un motociclu marca Peugeot,  care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, autorităţile italiene fiind cele care au introdus alerta.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I s-a prezentat în ziua de 17 mai pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, cetăţeanul român T. S, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bucureşti, la volanul unui microbuz  marca Mercedes Vito, înmatriculat în Bulgaria.
       

“La controlul de frontieră acesta a declarat ca deţine in interiorul microbuzului un motociclu marca Peugeot, înmatriculat în Italia. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că motociclul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene din data de 22.10.2015”, a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Conducătorul auto a declarat oamenilor legii că a cumpărat motociclul  de la un cetăţean italian şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.
       

Motociclul a fost confiscat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Turnu Severin  urmând ca  la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: