ISU Mehedinţi dislocă 13 echipaje operative de pompieri în apropierea bisericilor

ISU Mehedinţi dislocă 13 echipaje operative de pompieri în apropierea bisericilor

În vederea diminuării posibilităţilor de producere a unor evenimente nedorite în perioada Sărbătorilor Pascale, ISU Mehedinţi va lua măsuri menite să asigure un nivel ridicat de protecţie la nivelul comunităţilor.

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi desfăşoară şi în această săptămână activităţi de control şi informare preventivă, la obiective de cult, în scopul reducerii şi limitării evenimentelor nedorite.

În Noaptea de Înviere, în apropierea unităţilor de cult, unde este preconizat un aflux mare de persoane, din cadrul ISU Mehedinţi vor fi dislocate 13 echipaje operative de pompieri cu autospeciale şi mijloace de intervenţie, pentru optimizarea timpului de răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă. Totodată,  peste 170 de pompieri sunt pregătiţi să intervină operativ în sprijinul comunităţilor, acolo unde situaţia va impune.

Pompierii mehedinţeni vor fi prezenţi pe toată durata desfăşurării slujbelor religioase la toate mănăstirile din judeţ, dar şi la bisericile cu afluenţă mare de persoane.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: