Instructor auto, reţinut pentru trafic de influenţă

Instructor auto, reţinut pentru trafic de influenţă

Instructorul auto este cercetat de procurorii mehedinţeni FOTO Corina Macavei

Un instructor auto din Drobeta Turnu Severin a fost reţinut miercuri de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi pentru trafic de influenţă, acesta promiţându-i unui cursant că îl ajută să treacă proba practică contra sumei de 250 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este primul caz în care un instructor auto din Drobeta Turnu Severin este cercetat pentru trafic de influenţă, deşi la nivelul oraşului este cunoscut faptul că în rândul multor instructori auto este o practică obişnuită aceea de a cere bani elevilor pentru proba practică.

„S-au făcut cercetări pentru infracţiunea de trafic de influenţă. S-a reţinut că în calitatea pe care o avea a pretins de la un cursant suma de 250 de euro promiţându-i că va interveni pe lângă agentul examinator cu ocazia examenului de obţinere a permisului auto pentru a-l promova. Este vorba de proba practică”, a declarat procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Judeţean Mehedinţi.

Instructorul auto a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore în noaptea de marţi spre miercuri, procurorul de caz urmând să decidă dacă va fi prezentat Tribunalului Mehedinţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Instructorul Văleanu Daniel Iulian, de 34 de ani, îşi desfăşoară activitatea în cadrul unei şcoli de şoferi din Drobeta Turnu Severin.

Cazul a fost instrumentat de ofiţerii DGA Mehedinţi, în urma unei plângeri depuse de cursant.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările