Inspectorul şef al IPJ Mehedinţi, schimbat din funcţie. Cine va asigura comanda Poliţiei

Inspectorul şef al IPJ Mehedinţi, schimbat din funcţie. Cine va asigura comanda Poliţiei

Comisarul şef Lucian Remus Luca

Schimbare de comandă la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mehedinţi. IGPR a încetat împuternicirea comisarului şef Lucian Remus Luca, ofiţerul care a preluat şefia Poliţiei Judeţene mehedinţene în mai 2018.

Joi după-amiază, într-o şedinţă fulger şi în prezenţa unui reprezentant al IGPR, s-a adus la cunoştinţă faptul că i-a încetat mandatul de împuternicire la comanda IPJ Mehedinţi comisarului şef Lucian Remus Luca.

A fost o şedinţă de care nimeni nu a avut cunoştinţă, cu atât mai mult nu s-a bănuit nimic despre schimbarea acestuia din funcţie. Este o decizie surprinzătoare a IGPR-ului având în vedere că în trei săptămâni, mai exact în data de 2 mai a.c, îi expira mandatul de împuternicire la comanda inspectoratului judeţean de poliţie lui Remus Luca.

Faptul că IGPR nu a aşteptat ca mandatul să expire de drept poate însemna o nemulţumire profundă în ceea ce priveşte activitatea acestuia de-a lungul celor două mandate la comanda IPJ Mehedinţi.

În locul său a fost adus la comanda IPJ Mehedinţi comisarul şef  Daniel Feţanu (40 de ani), cel care a ocupat până astăzi funcţia de adjunct al şefului IPJ Gorj.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: