Incendiu într-un bloc social la Orşova. Au fost evacuate 16 persoane şi un minor are arsuri la mâini

Incendiu într-un bloc social la Orşova. Au fost evacuate 16 persoane şi un minor are arsuri la mâini

Incendiul a avut loc într-un bloc social din Orşova

Un minor de 15 ani a ajuns joi seară la spital cu arsuri în zona mâinilor din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc social din municipiul Orşova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Orşova au intervenit joi, 11 ianuarie a.c., în jurul orei 21,00, petru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc social de pe Bulevardul Porţile de Fier din municipiul Orşova.

La sosirea forţelor de intervenţie, locatarii reuşiseră să stingă materialele aprinse, două obiecte de mobilier. Un minor în vârstă de 15 ani a fost transportat la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului din Orşova cu arsuri în zona mâinilor.

Pompierii au luat măsura evacuării celor 16 persoane care se aflau în locuinţele situate la parterul blocului din cauza fumului care pătrunsese în încăperi. De asemenea, s-a luat măsura ventilării spaţiilor şi înlăturarea efectelor care au generat incendiul.

Locatarii evacuaţi s-au întors în locuinţe în jurul orei 21,30.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: