Hoţii de bijuterii din Austria, găsiţi la Drobeta Turnu Severin

Hoţii de bijuterii din Austria, găsiţi la Drobeta Turnu Severin

Bărbatul face parte din gruparea de hoţi specializată în furatul bijuteriilor

Posesorul mandatului european, identificat și reținut de poliţiştii mehedinţeni făcea parte dintr-o grupare specializată în furtul  bijuteriilor

Ştiri pe aceeaşi temă

Rând pe rând, hoţii, care fac parte din banda de infractori care în cursul anilor 2010-2011, a pătruns prin efracţie în sediul mai multor societăţi comerciale, de unde au sustras bijuterii din aur şi ceasuri în valoare de 900.000 euro, ajung pe mâinile poliţiştilor.

Oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe C. Lucian de 26 ani, din comuna Brezniţa Ocol, judeţul Mehedinţi, care poseda un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare austriece.

Bărbatul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reţinerea sa pe bază de ordonanţă, urmând ca aceasta să fie prezentat Curţii de Apel Craiova pentru efectuarea demersurilor necesare extrădării.
 

De la începutul anului 2012 au fost puse în executare opt mandate de arestare preventivă emise de autorităţile judiciare austriece pe numele a opt tineri din judeţul Mehedinţi, membrii ai grupării infracţionale respective.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările