Hoţ depistat după ce a furat din mai multe cabinete medicale

Hoţ depistat după ce a furat din mai multe cabinete medicale

I

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Drobeta Turnu Severin au reţinut un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiu, bănuit de sustragerea mai multor bunuri din incinta a trei cabinete medicale de pe raza municipiului.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au pus în aplicare în ziua de 8 august a.c. un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat în vârstă de 43 de ani din Drobeta Turnu Severin, bănuit de sustragerea mai multor obiecte din incinta a trei cabinete medicale.

Cu acest prilej, au fost identificate şi ridicate bunuri şi obiecte necesare probării activităţii infracţionale a persoanei în cauză.

“Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit ca persoana în cauză, în perioada 02-09.07.2019, ar fi pătruns în incinta a trei cabinete medicale  prin forţarea ferestrelor de unde ar fi sustras instrumentar medical şi medicamente, respectiv 2 laptop-uri”, spune Mădălina Viziru de la Biroul de presă al IPJ Mehedinţi.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 90.000 de lei a fost recuperat în proporţie de 95% şi restituit persoanelor vătămate.

Faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunere de luare a măsurilor legale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: