Găsiţi, în trafic, cu 134 litri de alcool în maşină

Găsiţi, în trafic, cu 134 litri de alcool în maşină

Întreaga cantitate de alcool, în valoare de 4000 lei, a fost confiscată

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au confiscat, aseară, 134 de litri de alcool. Acţiunea a avut loc, pe DN 6, la intrare în Gura Văii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alcoolul aparţinea unor localnici din satul Luncaviţa, care nu aveau documente de provenienţă a mărfii şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală din judeţul Caraş Severin.

Având informaţii că se ocupă cu traficul de produse accizabile, şoferul unui autoturism Dacia a fost oprit, ieri după-amiază, în jurul orei 16,30, pe DN 6, la un filtru organizat la intrare în Gura Văii.

La controlul maşinii, aparţinând lui I. Nicolae (37 ani) din localitatea Luncaviţa, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au găsit nu mai puţin de 134 litri de alcool, pentru care bărbatul nu avea acte de provenienţă.

I. Nicolae le-a declarat oamenilor legii că a cumpărat alcoolul împreună cu B. Gheorghe- pasager în autoturism şi consătean cu el- din Gura Văii, cu suma de 400 euro, cu scopul de a-l comercializa în satele şi comunele din judeţul  Caraş Severin.

I.Nicolae şi pe B. Gheorghe au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1000 de lei fiecare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările