Fratele lui Mirel Rădoi, transportat la un spital din Timişoara în stare gravă. Tânărul s-a aruncat de la etajul 4

Fratele lui Mirel Rădoi, transportat la un spital din Timişoara în stare gravă. Tânărul s-a aruncat de la etajul 4

Mihai Rădoi şi partnera de viaţă FOTO Arhivă personală

Mihai Rădoi, fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi a fost transferat marţi, 12 februarie, la Timişoara, după ce în cursul zilei de luni a căzut de la etajul patru al blocului din Drobeta Turnu Severin în care locuieşte cu soţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Transferul s-a făcut la cererea familiei, astfel că marţi o ambulanţă l-a adus pe Mihai Radoi de la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin la Spitalul Judeţean Timişoara.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost operat luni seară de medicii din Mehedinţi. El a suferit mai multe fracture la picioare şi la bazin.

Un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa, luni la amiază, că un bărbat a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Drobeta Turnu Severin. De urgenţă, la locul indicat au ajuns echipajele de salvare, dar şi poliţiştii, care l-au identificat pe bărbat, acesta fiind fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi.

Vecinii le-au spus poliţiştilor că bărbatul şi soţia acestuia nu se mai înţelegeau şi se aflau în proces de divorţ. Potrivit apropiaţilor, Mihai Rădoi a încercat să se sinucidă. Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale de fotbal sub 21 de ani, a plecat în cursul zilei de ieri din Bucureşti pentru a fi alături de fratele lui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: