FOTO VIDEO Promovabilitate surprinzătoare în Mehedinţi/ Liceele, unde în vară s-a picat pe capete, se laudă acum cu absolvenţi de bac

FOTO VIDEO Promovabilitate surprinzătoare în Mehedinţi/ Liceele, unde în vară s-a picat pe capete, se laudă acum cu absolvenţi de bac

Rezultate mai bune în această sesiune

Rezultatele celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului s-au afişat, în Mehedinţi, puţin după ora 11.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă în curtea liceelor de elită, nu era niciun elev dornic să afle notele, în celelalte tinerii ardeau de nerăbdare să afle dfacă au trecut cu brio.  
CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA GALERIE FOTO


La Colegiul Tehnic „Decebal” din Turnu Severin, de exemplu, elevii au aşteptat cu sufletul la gură rezultatele. Poarta nu s-a deschis până nu s-au afişat listele, iar cei mai „norocoşi” au avut informaţi de rezultate până să vadă negru pe alb ce au făcut.
Colegiul Tehnic de Transporturi Auto din Drobeta Turnu Severin, care în vară, a avut promovabilitate ZERO, a ajuns acum la 21%.

Conducerea unităţii de învăţământ este mulţumită de rezultate, punându-le pe seama pregătirii gratuite pe care cadrele didactice au făcut-o în vacanţa de vară cu elevii. “Avem 28 de promovaţi. 27 sunt la zi şi unul pe ruta progresivă. Este vorba de Alexandru Ionică, olimpic naţional pe meserii, cel care a picat în vară proba la fizică şi acum a promovat”, ne-a spus Mihai Mijache, directorul liceului.

Anul trecut, promovabilitatea a fost, în Mehedinţi, de 82%, iar în această vară a scăzut la 27,5%.


Rămâi pe turnu-severin.adevarul.ro pentru a afla la cât se ridică în această sesiune


Citeşte şi   Ionel Dănciulescu a luat bac-ul în Mehedinţi/ Află aici cu cât

Citeşte şi  Rezultatele parţiale la Bac 2011, sesiunea toamnă, în Mehedinţi: 52,97%

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările