FOTO Imagini de la accidentul cumplit în care cântăreaţa Anca Pop şi-a pierdut viaţa. Maşina s-a rostogolit 12 metri înainte de a plonja în Dunăre

FOTO Imagini de la accidentul cumplit în care cântăreaţa Anca Pop şi-a pierdut viaţa. Maşina s-a rostogolit 12 metri înainte de a plonja în Dunăre

Anca Pop avea 34 de ani şi pozase în Playboy FOTO Arhivă personală

Anca Pop, o tânără artistă originară din Caraş-Severin, a murit în seara zilei de luni, 17 decembrie, în urma unui grav accident rutier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform IPJ Mehedinţi, cântăreaţa, care cel mai probabil se îndrepta spre casă, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe raza localităţii mehedinţene Sviniţa, pătrunzând pe contrasens şi rostogolindu-se 12 metri până la plonjarea în Dunăre, unde se terminase parapetul.
 
Solista, care a murit la vârsta de 34 de ani, a devenit cunoscută după ce a cântat în urmă cu trei ani cu Goran Bregovic şi a pozat goală în Playboy.
 
Artista mergea acasă, la părinţi ei din Moldova Noua, însă drumul i s-a oprit pe DN 57. Tânăra a fost găsită în interiorul maşinii, fără viaţă, după ce sora ei a alertat autorităţile. Cântăreaţa venea de la Orşova şi se ducea acasă, la părinţi, în Moldova Nouă, în judeţul Caraş-Severin.

 
 

 

Anca Pop nu era foarte cunoscută în România, fiind crescută în Canada, dar în 2015 a avut un salt uriaş în carieră, care s-a datorat unui pictorial incendiar în Playboy. Ea însăşi spunea că este o femeie dezinhibată şi că îi place nuditatea, arată Clik.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: