EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Ierarhia pentru admiterea la liceu. Şase elevi din Mehedinţi au media 10

EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Ierarhia pentru admiterea la liceu. Şase elevi din Mehedinţi au media 10

Doi elevi de la Colegiul National Gheorghe Ţiţeica au media generală 10 FOTO Corina Macavei

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat lista rezultatelor obţinute de absolvenţii clasei a VIII-a în urma examenului de Evaluare Naţională 2013. La Drobeta Turnu Severin, şase  elevi au obţinut media generală 10, cu care vor intra la liceu.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Mehedinţi ierarhia nu oferă surprize. Sunt şase medii de 10 şi majoritatea dintre „decari” provin de la şcolile care îşi adjudecă prin tradiţie, an de an, primele locuri ale clasamentului, Colegiul Naţional Traian şi Colegiul Naţional Gheorghe Ţiţeica.

În acest an, cinci fete şi un singur băiat conduc clasamentul judeţean. Ei au obţinut media maximă la admiterea în liceu.

Media de admitere la liceu este medie aritmetică dintre media notelor de la Evaluarea naţională şi media generală a anilor de gimnaziu

Aşadar, cei şase elevi de nota 10  judeţul Mehedinţi sunt următorii:

BALASOIU P. BIANCA SCOALA GIMNAZIALA NR.14  DROBETA TURNU SEVERIN

FLEANCU E. INGRID-ADINA COLEGIUL NATIONAL "TRAIAN"

GRECU C. BEATRICE MIHAELA COLEGIUL NATIONAL "GHEORGHE TITEICA"

MUNTEANU M. MIHAELA-ANDREEA COLEGIUL NATIONAL "TRAIAN"

NICOLICIOIU C. IULIA RUXANDRA COLEGIUL NATIONAL "GHEORGHE TITEICA"

SIMA F. ALIN BOGDAN SCOALA GIMNAZIALA NR.14 DROBETA TURNU SEVERIN

În ziua de vineri, 5 iulie 2013, pe site-ul admitere.edu.ro s-a afişat lista candidaţilor ordonată descrescător în funcţie de mediile de admitere la nivelul judeţului Mehedinţi.

Astfel, absolvenţii vor şti cu precizie pe ce loc se situează în ierarhia judeţeană şi vor putea completa mai uşor opţiunile, în perioada 5 - 9 iulie, pe fişa de admitere.

Conform calendarului de admitere la liceu, absolvenţii vor fi repartizaţi computerizat pe 16 iulie, iar pe 17 iulie listele cu absolvenţii repartizaţi vor fi afişate la şcolile unde elevii au învăţat şi la liceele unde au fost repartizaţi.

De asemenea, rezultatele vor putea fi urmărite pe adevarul.ro, pentru fiecare judeţ în parte.

adevarul.ro le va oferi cititorilor săi posibilitatea să consulte notele candidaţilor din judeţ la Evaluarea Naţională, folosind un tool marca admitereliceu.ro. Notele vor fi publicate dupa ce vor apărea şi pe portalul edu.ro.

Vă mai recomandăm

REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Anchetă la IŞJ Mehedinţi: trei elevi au obţinut note foarte mari în urma contestaţiilor la matematică

REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Contestaţiile nu au adus modificări la procentul de promovabilitate în Mehedinţi


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările