Drobeta Turnu Severin: 30 de persoane, evacuate dintr-un bloc de locuinţe după un incendiu izbucnit într-o garsonieră

Drobeta Turnu Severin: 30 de persoane, evacuate dintr-un bloc de locuinţe după un incendiu izbucnit într-o garsonieră

foto ipn

Un număr de 30 de persoane, majoritatea cu atacuri de panică, au fost evacuate sau s-au autoevacuat, luni seară, dintr-un bloc de locuinţe din Drobeta Turnu Severin, după ce un incendiu a izbucnit într-o garsonieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, incendiul a izbucnit într-un bloc de pe strada Corneliu Săvoiu din Drobeta Turnu Severin, iar primele informaţii arătau că focul ar fi izbucnit în urma exploziei unei butelii, fiind foarte mult fum.
 
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au anunţat că garsoniera la care a izbucnit incendiul se află la etajul întâi al unui bloc de locuinţe.
 
"Cinci echipaje din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin intervin cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră, situată la etajul I al unui bloc de locuit, pe strada Corneliu Săvoiu din municipiu”, a arătat ISU Mehedinţi.
 
Potrivit sursei citate, 30 de persoane au fost evacuate sau s-au autoevacuat.
 
"Întrucât incendiul se manifestă cu degajare mare de fum, pentru a se evita intoxicarea locatarilor cu monoxid de carbon, 20 de persoane au fost evacuate de către pompieri, alte 10 autoevacuându-se. În urma recunoaşterii, nu au fost găsite persoane în locuinţă, în prezent pompierii acţionează pentru localizarea şi stingerea incendiului. Proprietara este evaluată medical de către un echipaj SAJ”, au mai anunţat reprezentanţii ISU Mehedinţi.
 
Ei au precizat că în garsonieră nu a avut loc o explozie, aşa cum se credea iniţial.
 
Incendiul a fost lichidat, fără a se înregistra victime, iar pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: